Till toppen

Dofter i paket

Dofter + E-handel

Doften är en stor del av upplevelsen och därför har vi tagit fram en speciell lösning även för dem företag som inte har någon fysisk butik.

Aroma Marketing Sverige™ kan nu erbjuda doftsättning till digitala butiker. Vi har lösning som vänder sig till företag som bedriver försäljning via nätet.

Doft i paket

Att doftsätta sina paket kan kännas meningslöst. Men vad är det som skiljer de olika postpaketen som kunden får hem? Hur når man kunderna och erbjuder en bättre upplevelse av köpet utan att träffas fysiskt?doftdesign/ehandel/doftmarknadsföring

När vi på Aroma Marketing Sverige™ pratar sinnesmarknadsföring så pratar vi upplevelser. Hur skapar vi upplevelser inom e-handel? Vår lösning är att doftsätta paket som skickas hem till kunden.

Att addera en doft till paketen är något som kommer att påverka kunden hemma och samtidigt skilja olika leverantörer av samma varor. Genom att doftsätta paket kommer man kunna skapa en tydlig känsla och en varumärkesidentitet som kunder kommer känna igen och trivas med.

När doften försvinner så förblir det kvar en upplevelse av köpet som signalerar till vår hjärna att det var någonting annorlunda med att köpa kläder, prylar m.m. från just detta företag.

Att doftsätta paket

Vi på Aroma Marketing Sverige™ har utarbetat en lösning både för stora och små internethandlare. Det spelar ingen roll om du skickar 10 paket i månaden eller 1000 paket om dagen, vi har en lösning som passar alla.

Varje förfrågan från våra kunder behandlar vi individuellt och ser till att erbjuda och skapa en så bekväm lösning som möjligt.

Funderar ni på att erbjuda någonting som ingen annan gör? Med doftsatta paket kan vi lova att dina kommer dina kunder få en annorlunda upplevelse av produkterna som de får hem.

Självklart hjälper vi till med att skapa en unik varumärkesdoft som förtydligar era företagsvärderingar till kunderna när de öppnar paketen hemma. Kom ihåg att med rätt doft kan man signalera ett starkare intryck av lyx, trygghet eller kanske bara en fräsch upplevelse av att handla från just er.

Erbjud ett mervärde och en upplevelse till dina kunder med hjälp av doftdesign vid e-handel.

Maila oss
Maila oss
Ringa oss
Maila oss
Maila oss
Ringa oss