Till toppen

Doftdesign som medlemsförmån via Svensk Handel

Vi på Aroma Marketing Sverige™ är glada att annonsera ut ett roligt samarbete som har växt fram mellan Svensk Handel och Aroma Marketing Sverige™.aromamarketing-framtidensbutik-svenskhandel

Ett samarbete som kommer ge företag möjlighet att erbjuda sina kunder en butiksupplevelse i världsklass med hjälp av dofter. Att främja handeln och driva utvecklingen framåt genom att erbjuda nya och unika marknadsförings- och designstrategier anser vi som en av våra främsta uppgifter.
Vår primära tjänst: Doftmarknadsföring handlar om att skapa den ultimata butiksupplevelsen och förstärka sitt budskap genom att beröra det starkaste av våra sinnen i sina marknadsföringskampanjer och i kommunikationen med sina kunder.

Från och med nu så kan alla medlemsföretag som ingår i Svensk Handel nyttja en överenskommen rabatt på hela 20% på alla våra produkter och tjänster. Vi på Aroma Marketing Sverige™ står alltid till hjälp med att skapa en hållbar strategi för ert företag och ser till att användningen av doft i butiker lyfter både upplevelsen och försäljningen.

Hur du går till vägar kan du läsa mer om på Svensk Handels hemsida eller via länken här.

Maila oss
Maila oss
Ringa oss
Maila oss
Maila oss
Ringa oss